divendres, 29 d’octubre del 2010

UVic, la joia de la corona


"Punt 1- UVic, referència de les comarques centrals"
Des d’Esquerra Osona vam apostar per un model de redefinició dels sistema econòmic de la comarca basat en la interrelació entre la universitat, l’àmbit empresarial i el territori.
És per això es va apostar clarament perquè la UVic i el seu model universitari fos reconegut a nivell nacional i es consolidés per esdevenir un referent de les comarques centrals i a nivell nacional. Va ser segurament la primera prioritat pels republicans osonencs en les darreres eleccions i en l'acció de govern a Osona.
El nou contracte programa ha de servir per treballar amb la tranquil·litat econòmica de tenir una bona base des d’on impulsar-se com a universitat.
A més, en un altre àmbit, el de joventut, la Secretaria de Joventut i la UVic van signar un conveni de col.laboració per treballar l'emprenedoria, per treballar conjuntament amb els joves de la comarca i la comunitat d'estudiants de la universitat i el reconeixament de la UVic com a universitat de referència de la Catalunya Central per la Secretaria de Joventut. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada