dilluns, 25 d’octubre del 2010

Les Infraestructures TIC

"Punt 6 - Fer arribar les TIC a tota la comarca"
Jaume Vidal, de Sant Sadurní d'Osormort, ens fa de testimoni de la feina feta en l'àmbit de les infraestructures TIC a Osona.
"Un clar exemple de l’aposta d’Esquerra per l’accés universal a les noves tecnologies és Sant Sadurní d’Osormort, un poble situat al bell mig de les Guilleries amb poc més de 90 habitants i una superfície del terme municipal de 30,6 Km2
Sant Sadurní era un municipi amb un entorn natural espectacular però oblidat per l’administració, ben comunicat ja que l’eix transversal , C-25, talla el seu terme municipal però sense cap de les comoditats que la vida moderna comporta.
Quan Esquerra va entrar al govern es va proposar introduir aquesta Catalunya rural oblidada dins el segle XXI i el món de les telecomunicacions. El Pla Catalunya Connecta ha permès que localitats de menys de 100 habitants, com Sant Sadurní, les quals no tenen cap mena d’interès comercial per les grans empreses privades de telecomunicacions, tinguin accés a dos pilars de la nostre societat com són internet i la televisió. 
La tenacitat i el treball de la gent valenta d’Esquerra ha permès passar per sobre d’una visió mercantilista del món i aconseguir millorar la vida dels ciutadans catalans, també els dels pobles petits".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada