divendres, 23 de juliol del 2010

Esquerra i el dret a decidir, a Folgueroles, Vic i Santa Eugènia de Berga


El camí cap a l'exercici del dret a decidir per part dels catalans sobre la independència de Catalunya ha pres aquests dies Osona.
Carles Bassaganya (bloc i twitter) a Folgueroles, Marina Llansa (bloc) a Vic i Anna Simó (bloc) aquest divendres a Santa Eugènia de Berga, han participat i participaran en actes de proximitat, d'aquells on la conversa substitueix al míting, emmarcats en la campanya Esquerra Compleix.
Esquerra s'ha compromès a condicionar un futur pacte de govern amb la força política que estigui disposada a convocar una consulta, a donar la veu el poble sobre la creació d'un estat català independent. I és que el debat de cara a les properes eleccions ja no són si tripartit sí o sí tripartit no, la clau és independència o estatut retallat.

Bloc de Marina Llansana: I ara què?
Bloc d'Anna Simó: Ho diem, ho fem, i ho farem
Fotos al Facebook d'Esquerra de Folgueroles de l'acta amb Carles Bassaganya
Directe.cat: Carod desautoritza la crida de Laporta: 'Les independències no s'improvisen'

dimarts, 20 de juliol del 2010

Prop d'un centenar d'empresaris participen en la conferència del Conseller Huguet


El Conseller Josep Huguet (bloc) va fer una conferència-sopar, titulada Innovació, l’oportunitat de Catalunya, on va remarcar que la clau per l'economia catalana és la innovació i la recerca, ja que en producció massiva no podrà competir amb les potències emergents, que "ja són emergides", segons Huguet. El gran capital de Catalunya és el capital humà i la capacitat creativa i innovadora. A més, va deixar clar que la internacionalització és un factor clau.
Josep Huguet, davant els empresaris, va recordar la manifestació del 10-J, on més d'un milió de persones van sortir al carrer per defensar el país, "no només per la llengua, sinó també pel benestar i l'economia catalana". El conseller d'Esquerra va dir que "Espanya ha demostrat ser un estat incapaç per fer els canvis necessaris per fer funcionar l'economia, per lluitar contra el frau i per donar solucions en les necessitats en infraestructures de l'economia catalana".  "Espanya, definitivament, no ens serveix", va concloure Huguet enmig de forts aplaudiments del prop del centenar d'assistents.
L’acte, que es portà a terme a la sala d’actes “Coll i Bardolet” de l'edifici del Sucre de Vic i va ser presentat pel diputat Josep Maria Freixanet (bloc) i el president d'Esquerra Osona, Carles Sanuy.

Bloc de Josep Huguet: L'Estat ja no serà el principal mercat de Catalunya el 2015
Bloc de Josep Huguet: La nova llei de caixes estatal ataca frontalment el model financer català
Diari de la Crisi: Toc d'alerta dels economistes alemanys: Espanya és inefectiva