divendres, 16 de juliol del 2010

Vols aclarir la confusió sobre la IP i la ILP per la independència?


Davant la controvèrisa i la confusió (interessada?) sobre el paper d'Esquerra en la defensa de la IP per impulsar una consulta per la independència, us deixem aquí alguns enllaços aclaridors:


Bloc d'Ernest Benach: Parlem clar
Bloc d'Oriol Junqueras: Una lliçó per aprendre
Bloc de Jordi Casals i Prat: D’IPes i ILPes... Acatem la sentència?
3cat24.cat: Esquerra impugna el bloqueig de la IP per celebrar un referèndum d'autodeterminació

dimecres, 14 de juliol del 2010

Esquerra encara els propers mesos organitzant 36 actes a Osona

Aquest dimarts, davant el monument a Lluís Companys que hi ha a la ciutat de Vic, la raó d'aquesta ubicació la va explicar Josep Maria Freixanet, diputat d'Esquerra: "el país necessita de la dignitat nacional que va tenir el president Companys en moments tant complicats com els que va viure".
Esquerra Osona intensifica aquesta campanya i ha programat 36 actes a tota la comarca que es faran en 30 municipis osonencs, els quals seran protagonitzats per membres del govern i de la direcció nacional d’Esquerra, com ara el Conseller Tresserres, el Conseller Ausàs, el Conseller Huguet, la portaveu parlamentària Anna Simó, el Director General de Governació Carles Bassaganya, o els osonencs Jordi Serra, Carles Mundó i el mateix diputat Josep Maria Freixanet.
El plantejament d’aquests actes, segons Freixanet, “és que siguin de petit format, on el ponent pugui establir una relació i un diàleg directe amb el l’assistent, buscant la interacció”.
Els actes seran sectorials i aniran des del dret a decidir a la lluita per la crisi, tot passant per la LEC o la Llei del Cinema, entre d’altres. Havent fet un repàs, al final, de l’obre de govern de l’independentisme català en els darrers anys.
Esquerra Osona, a més, en aquests actes presentarà l’eina Participa, que consisteix en fer arribar via correu electrònic, les propostes de la ciutadania a incorporar en el programa nacional que presentarà Esquerra en les properes eleccions al Parlament. Cada una de les propostes serà analitzada per l’equip de campanya, i “totes tindran resposta”, va remarcar Freixanet. Esquerra vol fer del seu programa electoral una eina el més propera possible a les necessitats de la ciutadania.