dijous, 9 de setembre del 2010

Freixanet: "Espanya no vol la nació dels catalans, només vol els impostos dels catalans"

En una sala d'actes del Casino de Vic ple de gom a gom i en el marc de l'entrega dels premis SOMVIC, per part d'Esquerra Vic, Josep Maria Freixanet va traslladar als presents la importància del paper d'Esquerra en els darrers anys.
Freixanet va posar en valor la feina feta pel govern, moltes vegades estibat pels independentistes, per l'aprovació d'acords i lleis bàsiques per reforçar els fonaments nacionals de Catalunya i avançar en la construcció de l'Estat Català. A més, el diputat osonenc va apuntar que la majoria de grans acords o grans lleis s'ha fet d'una forma transversal, comptant gairebé sempre amb el suport del principal partit de l'oposició, denunciant així els esgargamells convergents que ERC s'ha venut als socialistes.
Freixanet, però, va posar en valor també la feina que es fa des de la ciutadania, en el dia a dia, i va demanar a l'auditori que el país necessita no només les forces polítiques fermes en els moments importantíssims pel país, si no també una ciutadania catalana que no decaigui en el desànim i impulsi el país cap a la llibertat des d'una societat integradora i cohesionada.
I més, en un moment històric en què Espanya ha dit clarament que "no vol la nació dels catalans, si no els impostos dels catalans".
Posteriorment, Joan López va entregar el 1er Premi SOMVIC al Club Atlètic Vic i a les Mares d'Enllaç de l'Escorial de Vic.
Finalment, Ramon Fontdevila, responsable de la Cultura Popular de la Generalitat va explicar el paper important de la cultura per cohesionar la societat.

Esquerra Vic: Esquerra Vic entrega el Premi SOM VIC al Club Atlètic Vic i a les Mares d’Enllaç de l’Escorial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada