divendres, 8 d’octubre del 2010

Esquerra Compleix porta a Joan Tardà i Oriol Junqueras

Aquesta és una setmana intensa de la campanya Esquerra Compleix, els diputats Laura Vilagrà i Miquel Carrillo, a més de Marc Sanglas, de l'executiva nacional, han estat a la comarca d'Osona per fer balanç de la feina feta per Esquerra.
Aquest divendres i dissabte, tindrem la presència dels diputats "exteriors" Joan Tardà i Oriol Junqueras, un ve de Madrid i l'altra de Brusel.les.
Tardà (bloc) serà a Roda de Ter, a la sala de cultura d'Unnim (Plaça Major, 13-15), a les 20.30, per parlar del paper d'Esquerra a Madrid, defensant els interessos nacionals i socials dels catalans, davant l'eterna tendència centrifugadora espanyola i del revisionisme de l'estat del benestar, a la baixa, de ZP i el PSOE. (agenda)
Per altra banda, l'eurodiputat Oriol Junqueras (bloc) serà a Tona, el dissabte, on visitarà la població i el Camp de les Lloses, on a les 12.00 farà una conferència sobre el procés cap a la independència que està encetant el poble català. Junqueras estarà acompanyat pel candidat a l'alcaldia de Tona, Josep Maria Giralt i pel diputat Freixanet (bloc). (agenda)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada