diumenge, 16 de maig del 2010

Formació: hem plantant cara pel batxillerat nocturn de Vic. I s'ha salvat!


"Punt número 7: Crear l'Escola Oberta d'Adults d'Osona"
Des d’Esquerra es concep que la formació del segle XXI és continuada al llarg de la vida, així que l’esforç de l’administració per donar resposta aquesta tesi ha de ser prioritària i decidida.
A Osona, Esquerra vam apostar per la coordinació de la formació per adults globalment per donar una resposta eficient a les necessitats comarcals.
No s’ha arribat aquesta solució ideal per nosaltres, per la manca d’una aposta clara del departament d’Educació i per la manca d’un lideratge ambició del Consell Comarcal.
Però Esquerra Osona hem estat a l'alçada dels esdeveniments i em plantat cara i batallar perquè el batxillerat nocturn presencial de Vic, i per extensió d’Osona, no desaparegués amb la connivència del govern sociovergent del Consell Comarcal. A la fi, s’ha pogut salvar.
Vam estar al costat de la movilització social i el nostre diputat va actuar en seu parlamentària i negociant amb el departament.

Bloc de Josep Maria Freixanet: Malgrat l'oposició de CiU i PSC, salvem el batxillerat nocturn de Vic
Bloc de Josep Maria Diéguez: Batxillerat nocturn a Osona
Bloc de Jordi Casals i Prat: Recordant qui estava pel manteniment del batxillerat nocturn i qui no
Vídeo (El9TV): la moció presentada per Esquerra Osona al Consell Comarcal, per tal de donar supot al manteniment del batxillerat nocturn presencial a Vic, PSC i CiU s'hi van oposar.

1 comentari:

  1. Una retallada sociata a las politiques socials no seria res de nou

    ResponElimina