dilluns, 24 de maig del 2010

Turisme: Esquerra fa front al turisme de barret mexicà

"Punt 12 - Turisme de qualitat basat en el patrimoni comarcal"
El nostre model de desenvolupament té en compte el pilar que suposa la riquesa cultural i paisatgística del nostre territori, per això des d’Esquerra Osona hem treballat per un model de turisme respectuós amb el territori, la seva cultura i de qualitat.
En sobresurten projectes com és ara el del turisme cultural a l'entorn dels bandolers i les bruixes, que hi participen municipis com Viladrau o els del Lluçanès com Olost i Sant Feliu Sasserres, a més d'altres comarques o també el de la senyalització i incorporació del tram del Camí de Sant Jaume de Vic, que el Conseller Huguet (bloc) va inaugurar el passat cap de setmana.
Osona ha de formar part del turisme del segle XXI, basat en el patrimoni cultural i paisatgístic, en la integralitat de tots els secotrs econìmics de la zona i en la qualitat, exposant clarament la nostra identitat, sense por a amagar el que som: catalans.
Enfront del barret mexicà, Esquerra Compleix per un turisme de qualitat i respectuós amb el territori i la nostra identitat.
El9Nou.cat: El conseller Huguet presideix la inauguració del tram vigatà del Camí de Sant Jaume (amv vídeo)
Gencat.cat: El conseller Josep Huguet inaugura la senyalització del tram osonenc del camí de Sant Jaume de Galícia
Osona.com: Els boscos de bandolers i bruixes es converteixen en reclam turístic


2 comentaris:

  1. Sembla que el Conseller Huguet ha descobert que Vic existeix. Ja era hora.

    ResponElimina
  2. En les botigas de les estacions de serveis de les autopistas hi ha encara moltes manolas i toreros, que son igual o pijor que els barrets mexicans

    ResponElimina