dijous, 27 de maig del 2010

La sociovergència aparca el transport públic

"Punt 3 - Crear l’Autoritat del Transport Comarcal d’Osona."
"Punt 4- Impulsar el tren de rodalies fins a Ripoll"
Per Esquerra Osona, el transport públic és una prioritat i som conscients de les mancances que té la nostra comarca.
Crèiem, i seguim creient, que cal treballar coordinadament des del mateix territori per ordenar el transport públic i aconseguir tenir una situació de força per negociar millores i per poder planificar millor davant les necessitats reals.
És per això que des del Grup del Consell Comarcal d'Esquerra es va presentar una moció, el 27 de març de 2008, aprovada per unanimitat, per l’impuls d’un Pacte Comarcal pel Transport Públic i la Mobilitat i la implantació d’una Autoritat Comarcal del Transport que gestioni les necessitats del transport a Osona, i que actuarà com a interlocutor amb les altres administracions.
Aquest acord no s’ha desenvolupat per part de l’equip de govern del Consell Comarcal (format per PSC i CiU) i, de nou, aspectes com el “metro comarcal”, un projecte eternament plantejat i eternament encallat, ha quedat aparcat, així com la negociació conjunta en el tema de rodalies i tarifes integrades.

Vilaweb: Esquerra Osona aposta per un Pacte Comarcal del Transport i per la creació de l’Autoritat Comarcal del Transport

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada